MEDLEMSNYTT MARS -19

30 MAR 2019 06:59
  • Skapad: 30 MAR 2019 06:59

Tommy Edström har under många år varit föreningens ansikte utåt. Tommy har bestämt att lämna avdelningen för sponsring och reklam. Föreningen saknar alltså en reklam- och sponsoransvarig. Är du eller någon du känner intresserad av liknande uppdrag kontakta Göran Svensson, någon av oss i styrelsen och/ eller kom till medlemsmötet (se nedan).

Lördag 30 mars är utbildningsdag för förare, funktionärer och chassiebesiktare. Vi håller till på Västermalms skola. Klockan 9.00 och 11.00. Ev uppkörning kommer att äga rum på testdagen 25 maj på Sundsvall Raceway. Välkomna!

Intresse finns för att köra karting på Sundsvall Raceway. Vi ”forskar vidare” för att göra detta möjligt. Sundsvall Raceway är ju en finfin anläggning med motorbana, vilken vi ska försöka utnyttja till många olika aktiviteter.

Välkomna till medlemsmötet den 28 april. Klockan 18.00 i Nordichallen.

Väl mött för den här gången!

Styrelsen genom Birgitta Lindström

Sekreterare SHRA SUNDSVALL.

Välkomna till medlemsmötet den 28 april. Klockan 18.00 i Nordichallen.

Väl mött för den här gången!

Styrelsen genom Birgitta Lindström

Sekreterare SHRA SUNDSVALL.