Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


Fyll i de uppgifter som efterfrågas nedan!

Är du medlem och vill ändra några uppgifter i registret, loggar då in uppe till höger genom att klicka på hänglåset!

Klicka sedan på "Min sida" högst upp på sidan!

Har du inga inloggningsuppgifter så måste du ha en E-postadress registrerad i profilen för att kunna begära ut ett nytt lösenord! Saknas E-postadress skicka ett mail till  This is a mailto link uppge personnummer samt E-postadress som de vill ha i registret!

Avgifter för medlemskap i SHRA Sundsvall 2017, 2018 

  • Ungdomar t.o.m 18 år 150kr/år
  • Senior över 18 år 250kr/år
  • Familjemedlemskap 400kr/år gäller för alla som är bosatta på samma adress!

Du som anmäler medlemskap efter den 1/10 får medlemskap för kommande år på köpet! Info om betalning på bekräftelse sidan!

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
SHRA Sundsvall
Box 419
85106 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +46701801799
E-post: This is a mailto link

Se all info